Përgjigjur TRIBUNA CHANNEL

Pse ne nr.13 nuk punon Tribuna. Channel kurse ne numrin 33 ne HD po?
Problemi eshte te ju dhe ne gjithe Kosoven nuk ka transmetim TRIBUNA CHANNEL ne nr 13 por vetem ne nr.33

Online Support [5455]

IPKO Staf


I nderuar z.ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju informojme qe ankesa eshte drejtuar tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

27 Gusht 19 - 14:56
+3

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu