Përgjigjur KLAN Albania ne IPKO

Perse eshte hequr nga lista e kanaleve TV KLAN nga Shqiperia ne Ipko???

Online Support [5455]

IPKO Staf


I nderuar z.ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju informojme qe prej sot (27 gusht 2019), Klan TV nuk do te jete me pjese e platformes sone televizive! Per fat te keq kontrata jone ka perfunduar dhe nuk keni gjete hapesire bashkepunimi te metutjeshem. Sidoqofte IPKO ne vazhdimesi pasuron platformen e saj televizive me kanale te reja. Se fundmi, jane shtuar kanalet e reja Super Sport 7 dhe Fox Movies, perderisa nga fillimi I vitit kemi shtuar edhe kanale te tjera te paltformes IPKO – Digitalb si TDC, FUN dhe Fast Box dhe te tjera.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

27 Gusht 19 - 14:57
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu