Përgjigjur eSIM

Pershendetje,
A e mbeshtet ipko perdorimin e eSIM (Embedded Sim Cards) qe eshte ne iPhone xs dhe xs Max ?

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Rrezart,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Me keqardhje ju njoftojme qe ende nuk e kemi ne perdorim sherbimin e eSIM.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

15 Gusht 19 - 19:55
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu