Përgjigjur Pako ULTRA (18€uro)

Pako promocionale PAKO ULTRA (18€/muaj) a i perfshine te gjitha kanalet televizive se bashku me kanalet HD, cfare shpejtesie te internetit ofron (Download dhe Upload) dhe a do te zgjase oferta edhe muajin tjeter? JU LUTEM pergjigjuni e mos me dergoni vegeza qe te lexojme pergjigjen ne web te Ipkos. Falemnderit, shpresojme qe te marrim pergjigje ne pyetjet e parashtuara.

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Pako perfshin DUO ULTRA - Lite Premium HD (>140 kanale)
Pakot e reja jane pako postpaid per sherbime te kombinuara TV + Internet + Fix per kliente
privat te cilat do te ofrohen per periudhe promocionale.
* Klientet ekzistues me pako postpaid nuk kane mundesi te aktivizojne pakot DUO LIGHT & ULTRA
Interneti - deri ne 20 Mbps
Dhe kanalet e sportit
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

09 Gusht 19 - 16:10
0

ARBEN

A jane te gjitha kanalet e perfshira ne pakon Ultra 18€ dhe a do te zgjate oferta edhe muajin tjeter?

14 Gusht 19 - 14:18
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. Arben,
DUO ULTRA - Lite Premium HD (>140 kanale)- platforma televizive eshte sikurse Premium HD
( me kanalet sportive) mirepo me 13 kanale më pak. Momentalisht eshte pako promocionale dhe sa do te zgjase nuk kemi ndonje informacion. Per cdo gje ju informojme permes kanaleve tona informuese.

14 Gusht 19 - 15:32
0

ARBEN

cilat jane ato 13 kanale qe nuk shikohen me kete pako ultra 18€ ??

14 Gusht 19 - 16:45
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. Arben,
Keto jane kanalet:
1 Nickelodeon HD
2 Nick Jr
3 Film Hits HD
4 Film Aksion HD
5 Fox Life
6 Comedy Central
7 Nat Geo HD
8 Travel Channel HD
9 MTV Live HD
10 RTL
11 N-TV
12 Rai 3
13 Fast’n’FunBox HD

15 Gusht 19 - 09:20
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu