Përgjigjur KLAN dhe DigitAlb

DigitAlb ka nderprere transmetimin e kanalit KLAN ne satelit kurse ju akoma po vazhdoni ta transmetoni ne Ipko, per cfare arsye po vazhdon transmetimi i ketij kanali derisa DigitAlb ka nderprere transmetimin e ketij kanali?
Poashtu kanali KLAN PLUS po transmetohet ne te gjitha rrjetet tjera ne Kosove si ne ArtMotion ashtu edhe ne Kujtesa, kur do te transmetoni edhe ju kete kanal ne Ipko?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Momentalisht keto jane kanalet qe transmetojme, per cdo ndryshim eventual ju informojme,
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

09 Gusht 19 - 16:01
-1

ARBEN

Pse nuk ka EPG Guide programore ne kanalin KLAN ALBANIA askund ne Ipko??

14 Gusht 19 - 14:19
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju lutem na shkruani numrin e smartkarteles dhe nje numer kontaktues qe te percjellet ankesa juaj.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

14 Gusht 19 - 15:34
0

ARBEN

Kur do te nderpitet transmetimi i kanaleve KLAN dhe ABC NEWS ne Ipko?

24 Gusht 19 - 10:56
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju lutem na shkruani numrin e smartkarteles dhe nje numer kontaktues qe te percjellet ankesa juaj.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

25 Gusht 19 - 15:21
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu