Përgjigjur HAYAT

Kanali HAYAT ka shume probleme ne transmetim nga ana juaj edhe sa kohe ju duhet ta rregulloni problemin me kete kanal dhe ta riktheni ne transmetim ne rregull???

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na dergoni fillimisht numrin e smartkarteles tuaj dhe nje numer kontaktues qe te vazhdojme me procesimin e kerkeses tuaj.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

04 Gusht 19 - 08:42
0

ARBEN

Problemi me kanalin HAYAT qendron te ju, keni probleme me transmetim te ketij kanali. Pse nuk jeni ne gjendje qe sinjalin per transmetimin e kanalit HAYAT ta merrni nga sateliti e jo nga IPTV pirate!?

09 Gusht 19 - 13:15
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na dergoni fillimisht numrin e smartkarteles tuaj dhe nje numer kontaktues qe te vazhdojme me procesimin e kerkeses tuaj.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

09 Gusht 19 - 16:02
0

ARBEN

PROBLEMI QENDRON TE JU per transmetim te kanalit HAYAT keni shume probleme edhe sa vite ju duhet ta rregulloni problemin qe te kete transmetim si duhet???

10 Gusht 19 - 19:48
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na dergoni fillimisht numrin e smartkarteles tuaj dhe nje numer kontaktues qe te vazhdojme me procesimin e kerkeses tuaj.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

11 Gusht 19 - 20:48
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu