Përgjigjur Nuk keni kredi te mjaftueshme per te derguar SMS

Pershendetje,
Jam duke marrur mesazhin " Nuk keni kredi te mjaftueshme per te derguar SMS" vazhdimisht nga operatori ne forme te SMS. Si mundem me deaktivizu ?
P.S E kam fik FaceTime dhe iMessage, mirepo ende po vazhdon. Faleminderit

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Begolli,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na dergoni numerin e telefonit te cilin e keni ne shfrytezim qe te kemi mundesi te kontollojme detajisht kerkesen tuaj.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

31 Korrik 19 - 23:30
+1

Drilon Begolli

049443030

01 Gusht 19 - 08:00
+1

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Begolli,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme qe kemi pranuar ankesen tuaj dhe te njejten e kemi drejtuar ne departamentin perkates per ta kontrolluar dhe eshte ne shqyrtim. Ne momentin qe te kemi pergjigje do te informoheni ne kohe.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

01 Gusht 19 - 09:03
+2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu