Përgjigjur Aktivizimi i kartes sim jasht vendit

E kam blere nje numer te ri nga ipko dhe se kam aktivizuar fare tani jam ne gjermani e kam fut ne telefon ka rrjet por sesht i aktivizuar dhe se mar dot qendren 049 700 700

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Zeksylaj,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na dergoni numerin e telefonit te cilin e keni ne shfrytezim qe te kemi mundesi te kontollojme detajisht kerkesen tuaj.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

31 Korrik 19 - 17:34
0

Pleurat Zeksylaj

049673379 Nesim Imeri e ka ble 10.05.57 ditlindja nga opoja blac Kosova

31 Korrik 19 - 17:44
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Zeksylaj,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Me keqardhje ju njoftojme qe numeri juaj ende nuk eshte regjistruar dhe per kete duhet te drejtoheni edhe nje here te pika ku edhe e keni blere numerin, kjo eshte e vetmja menyra qe te aktivizohet numeri.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

31 Korrik 19 - 18:38
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu