Përgjigjur Oferta me e mire?!

Pershendetje, une e kom aktivizu ket oferten me te mire ne bote (me 5 euro) dhe me jon shpenzu MB, mirpo tash po vazhdon me mi marr paret (po m'shtin minus ne bilanc) e aty ceket qe pasi te shpenzohen MB perdorimi i internetit vazhdon falas por me shpejtesi te caktuar.
Numri: 049 199 287

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. Raci,

Fillimisht kerkojme falje per cdo shqetesim te shkaktuar.

Pas shfrytëzimit të MB brenda pakos, çmimi për 1MB është 1 cent.

Me shume informata te detajuara rreth pakos mund ti gjeni ne vegzen me poshte.
https://www.ipko.com/oferte/oferta-e-mire-ne-bote/

Faleminderit,
IPKO

27 Korrik 19 - 15:56
0

B. Raci

Po mire, kur ka ndodh ky ndryshim, se une oferten e kom bo qe 3 jave dhe ne fletushk eshte cek qe pas shpenzimit te MB-ve, perdorimi i internetit do te jete falas por me shpejtesi te zvogeluar.
Po ashtu a ka mundesi me nderpre kete ofert tani per arsyet e meposhtme:
1. Shkaku i ketij ndryshimit
2. MB shpenzohen 3 her me shpejt sesa ne pakot Hej, me 3GB te pakos Hej une e kam kalu nje muaj, ndersa me 3GB te kesaj oferte vetem 2 jave i kom kalu, kuptohet perdorimi i te njejtave gjera

30 Korrik 19 - 21:58
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. Raci,
Per nderprerjen e kontrates duhet te shkoni ne dyqanin tone dhe aty mund ta nderpreni
Faleminderit,
IPKO

30 Korrik 19 - 23:46
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu