Përgjigjur Apple ID code +383

A keni ndonje komunikim zyrtare me Apple per vendosjen e Kosoves me code +383 ne listen e tyre te Shteteve? Per shkak se ne qe kemi IOS nuk po mund te marrim applikacione, nuk po mund te verifikojme Apple ID per shkak se kemi qene te regjistrum me codin e Sllovenis +386 dhe nuk po i prajnojme coded e derguara nga apple per shkak te kodit te Kosoves +383!

Dokumente për shkarkim

0 Bytes
0 Bytes

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Bejdoni,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se ipko vazhdimisht eshte duke punuar per rregullimin e ketyre problemeve dhe shpresojm qe se shpejti keto probleme do te rregullohen .
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

19 Korrik 19 - 23:36
-6

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu