Përgjigjur eSIM / eUICC

Pershendetje,
A do te mbeshtes ipko perdorimin e Embedded Sim Cards qe do lansohen ne telefonet e ri mobil ?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Banana,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Per cdo risi ju mbajme te informuar permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

18 Korrik 19 - 14:42
-2

Banana

Te nderuar,
Kete e kuptoj. Por problemi qendron pasi qe nese blej nje nga smartphonet qe do dalin se shpejti, nuk do te mund te perdorja SIM kartel e as te perdorja sherbimet e ipkos nese nuk mbeshtetet eSim. Keshtu qe te lus qe ta dergosh kete pyetje ne departmentet perkatese qe te gjejm nje pergjigjje te informuar.
Faleminderit

19 Korrik 19 - 08:00
+2

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Banana,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se pyetjen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates dhe sapo te kemi pergjigje do te njoftoheni
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

19 Korrik 19 - 23:47
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu