Përgjigjur Thirrjet lokale dhe thirrjet kombetare nga ipko mobil

sa jan qmimet e thirrjeve lokale nga ipko ne ipko dhe nga ipko ne operatort tjer kombetar si dhe ne telefonin fikse?

Online Support [5455]

IPKO Staf

Pershendetje Halil,

Ju lutemi qe ne linkun me poshte te gjeni cmimoret per kerkesen tuaj.

https://www.ipko.com/privat/telefonia-mobile/thirrjet-nderkombetare/

Faleminderit,
IPKO

16 Korrik 19 - 08:00
-1

halil

Si mund te gjej informaconin per thirrjet lokale dhe kombetare sepse une nuk kam kerku per thirrje nderkombetare vetem thirrjet brenda kosoves

16 Korrik 19 - 11:47
0

Online Support [5455]

IPKO Staf


Pershendetje Halil,

Ju lutemi qe ne linkun me poshte te gjeni cmimoret per kerkesen tuaj.
https://www.ipko.com/privat/telefonia-mobile/tarifa/
Faleminderit,
IPKO

16 Korrik 19 - 15:25
0

halil

Keto jan Çmimet
Thirrjet drejt IPKO-së 0.13 €
Thirrjet drejt operatorëve tjerë 0.153 €
SMS drejt IPKO-së 0.062 €
SMS drejt operatorëve tjerë 0.082 €
Minuti brenda rrethit 0.04 €
SMS brenda rrethit 0.04 €
Minuti brenda Super rrethit 0.01 €

17 Korrik 19 - 09:45
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

Pershendetje Halil,

Informacionet e sakte i gjeni ne vegezen e cekur me poshte:

https://www.ipko.com/privat/telefonia-mobile/tarifa/

Faleminderit,
IPKO

17 Korrik 19 - 09:55
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu