Përgjigjur Problem me kyqje ne MyIpko

Pershendetje, e bona oferten me 5 euro ne muaj, dhe menjehere si u aktivizu ma ka bo logout prej my Ipkos, tash e shkrujsha passwordin edhe veç dilke ajo loading e meniher mbas 2 sekondave u heke, ja bona reset passwordit, e ndrrova edhe prap problemi i njejt, e fshiva programin e instalova per se dyti, prap i njejt problem, thjesht nuk kyqet.
Telefoni: Galaxy A5 2017
Numri: 049 199 287
Gjeni zgjidhje per kete problem se permes ketij aplikacioni une bej mbushje ne telefon e kryj tjera sherbime, tek e fundit ndrrojini ata persona qe e kan kriju kit program se gjith kem pas probleme me qit far myipko

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Raci,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju informojme qe ankesa juaj eshte percjellur tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

11 Korrik 19 - 22:46
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu