Përgjigjur HAYAT nr 241

Ju lutem rregullojeni problemin me transmetim te kanalit HAYAT ne Ipko sepse ka probleme ne transmetim!

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Prej anes tone nuk ka ndonje problem. Na dergoni numrin e smartkarteles dhe nje numer kontaktues.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

10 Korrik 19 - 18:35
-2

ARBEN

Problemi qendron te ju kanali HAYAT nuk ka transmetim ne IPKO ju lutem rregullojeni problemin ju luteeeeeeeeem!!!

11 Korrik 19 - 22:14
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Na dergoni numrin e smartkarteles dhe nje numer kontaktues.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

11 Korrik 19 - 22:37
-2

ARBEN

Problemi eshte i pergjithshem nga ana juaj rregullojeni transmetimin me kanalin HAYAT sepse ka shume probleme ne transmetim!

17 Korrik 19 - 23:41
+3

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Sic te kemi informuar nuk kemi problem te pergjithshem,Na dergoni numrin e smartkarteles dhe nje numer kontaktues.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

18 Korrik 19 - 14:37
-2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu