Përgjigjur MyIPKO pass reset nuk funksionon

Me update-in e fundit qe e keni ne Google Play Store, MyIPKO deshton per me e ndrru/resetu passin per numrin telefonit qe e kam. Me e kriju prej fillimit nuk vjen n'shprehje sepse account-i vecse figuron ndatabazen e juaj.
Urgjenca eshte qe le tme fshihet accounti ne MyIPKO e ta krijoj nga fillimi (ashtu sikur e pata e bere qe moti),
sepse nuk ka menyre tjeter per mu si me e kontrollu abonimet, paketat etj te numrit tem pos MyIPKO (ku eshte web verzioni?!).
Kurse per longterm fix ju duhet gjithesesi me dhane zgjidhje problemit qe passi nuk po ndrrohet.
Procedura e resetimit vijon si kshtu: (English)
1. Click 'Forgotten Password?'
2. Enter phone number e.g. 049288...
3. Proceed.
4. Insert/type in the received 6 digit code from IPKO (e.g. 128673)
5. Type in password and retype the same password (critera is 1 Uppercase letter and minimum of 8 chars)
6. Press Save.
7. Verify that nothing, nothing happens (spo di mo vec me e thy ekranin tu e shtyp!).

Online Support [5455]

IPKO Staf


I nderuar z.Nurkollari,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na shkruani numrin tuaj qe te kontrollohet ankesa.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

10 Korrik 19 - 18:38
0

Alban Nurkollari

049645647

25 Korrik 19 - 21:03
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Nurkollari,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme qe kemi pranuar ankesen tuaj dhe te njejten e kemi drejtuar ne departamentin perkates per ta kontrolluar dhe eshte ne shqyrtim. Ne momentin qe te kemi pergjigje do te informoheni ne kohe.Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

25 Korrik 19 - 22:35
0

Alban Nurkollari

Falemnderit per perkushtimin e ndare.
Me njoftoni ne rastin e pare qe keni ndryshim ne kete ceshtje.
Me respekt,
Alban Nurkollari

25 Korrik 19 - 22:58
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Nurkollari,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Posa te kemi pergjigje do te informoheni sa me shpejte qe eshte e mundur
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

25 Korrik 19 - 23:38
0

Alban Nurkollari

Pershendetje,
Sot dikush nga IPKO Center me ka thirr ne telefon mirepo nuk e kapi dot sepse jam jashta Kosoves (in Roaming). Cfaredo qe ka nevoje per informate shtese jam gati ta ndaj ktu ose nepermjet email (per info private). Falemnderit per mirekuptim.

Me respekt,
Albani

26 Korrik 19 - 10:51
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Nurkollari,
Jeni telefonuar qe t'ju informojme qe te provoni perseri pasi qe jane bere disa ndryshime.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

26 Korrik 19 - 14:40
+1

Alban Nurkollari

Tani mund te hyj ne MyIPKO.
Falemnderit per ndihmen, mirepo le te jete detyre per programeret ta ndreqin kete bug sepse nuk ka kuptim secili person i ardhshem qe do ta kete te njejten problem.

Me respekt,
Alban Nurkollari

26 Korrik 19 - 14:55
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu