Përgjigjur Kërkesë për kanale të reja

Ju lutem që përveç në DigitAlb satelit edhe ju si platformë ti transmetoni këto kanale:
ORA NEWS,
CITY TV,
KLAN PLUS,
TEMA TV,
SCAN TV,
UTV NEWS,
KLAN MACEDONIA,
STAR PLUS TV,
FOLKLORIT,
ALBUK,
FOX MOVIES.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar Njesine e Kujdesit ndaj klienteve te IPKO-s.
Ju njoftojme se kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates per shqyrtim dhe po ashtu ju njoftojme se per cdo shtim te kanalit ne plateformen tone, na nevoitet e drejta per transmetim dhe sapo te arrihet marrveshja kanalet transmetohen.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

08 Korrik 19 - 15:33
-10

ARBEN

A ka pergjigje nga deprtamenti perkates, edhe sa vite kohe ju duhet qe te shfaqen keto kanale ne IPKO???

09 Korrik 19 - 17:59
+13

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar Njesine e Kujdesit ndaj klienteve te IPKO-s.
Ju njoftojme se per cdo shtim te kanalit ne plateformen tone, na nevoitet e drejta per transmetim dhe sapo te arrihet marrveshja kanalet transmetohen. Gjithashtu Ipko eshte duke punuar ne vazhdimesi per te pasuruar listen e kanaleve.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

10 Korrik 19 - 18:40
-13

ARBEN

Nuk jeni duke punuar ne vazhdimesi per te pasuruar listen e kanaleve por jeni duke e varferuar me vjen keq, gjithmone fjale te njejta nga ana juaj kurse kanalet qe kerkohen nuk jane fare ne dispozite nga ana juaj per klientet!

11 Korrik 19 - 22:17
+9

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. ARBEN,
Ne pranojme kerkesa te ndryshme per kanale te reja te cilar shqyrtohen. Ato te cilat mund t'i transmetojme i vendosim ne liste.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

11 Korrik 19 - 22:40
-10

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu