Përgjigjur Kërkesë: KLAN Macedonia

Pershendetje,
perderisa ka shume kerkesa per transmetim te kanalit Klan Macedonia i cili tash po transmetohet edhe ne DigitAlb, kur do te jete e mundur qe ky kanal te shikohet edhe ne Kosove permes rrjetit kabllor Ipko?
Ju lutem ndermerrni dicka per kanale te reja rajonale ne Ipko sepse konkurenca me rrjetet tjera kabllore po na ben qe te a abonohemi ne ArtMotion ose Kujtesa. Ju lutem sa me shpejte ndermerrni dicka per kanale te reja nga rajoni.

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari Z. ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar Njesine e Kujdesit ndaj klienteve te IPKO-s.
Ju njoftojme qe ipko panderpre e pasuron listen e kanaleve me kanale te reja, gjithsesi kerkesen tuaj per ket kanale do te drejtojme ne departamentin tone pekates dhe ne qofte arrihet marreveshja me kete kanale atehere do te transmetohet.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

07 Korrik 19 - 14:53
-11

ARBEN

Klan Macedonia transmetohet edhe ne DigitAlb satelit, e juve sa vite kohe ju duhet qe te merrni te drejten per transmetim te kanalit KLAN MACEDONIA edhe ne IPKO?

08 Korrik 19 - 11:28
+13

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar Njesine e Kujdesit ndaj klienteve te IPKO-s.
Ju njoftojme se kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates per shqyrtim dhe po ashtu ju njoftojme se per cdo shtim te kanalit ne plateformen tone, na nevoitet e drejta per transmetim dhe sapo te arrihet marrveshja kanali leshohet ne transmetim.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

08 Korrik 19 - 15:34
-11

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu