Përgjigjur Update sim to 4g

Pershendetje,
Me qene se nuk jam ne Kosove dhe perdori operatorin Ipko..
A ka mundesi me update simcard te ipkos nga 3G ne 4G ne ndonje menyre apo vetem ndrrim fizik te simkarteles pasi qe une e kam kartelen qe perkrahe vetem 3g.
Disa operator boterore e ofrojne kete mundesi me ane te kodeve (sms).

Faleminderit

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar z.Agron
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Nese kartela eshte SIM i vjeter duhet fizikisht me ndrru SIM-in, por per ta verifikuar duhet te na shkruani numrin e SIM-it tuaj.
Cdo te mire
IPKO

05 Korrik 19 - 22:30
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu