Përgjigjur Nuk lidhet ne rrjetin Telekom 4G ne Gjermani

Pershendetje,

kartela nuk lidhet me Telekomin ne Gjermani. Afati nuk eshte i skadum.
20 Euro mbushje jon bere ne diten e sotme. Por nuk dihet, a mka ardh mbushja a jo. Akoma ska rrjet.
Terheke kartelen ose restarto Celularin nuk ka efekt.

Ju lutem me kqyr ku ka problem ne sherbimin e IPKOs.

Ju falemendiroj per ma shume info tek ju e me kontakti sa ma shpejt.

Numri e karteles: 049 - 864896
Numri i SIM karteles: 109030963701

Me respekt

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari Z. Florim,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar Njesine e Kujdesit ndaj klienteve te IPKO-s.

Ju njoftojme qe kemi pranuar ankesen tuaj dhe se te njejten e kemi drejtuar ne departamentin perkates per ta kontrolluar dhe eshte ne shqyrtim. Ne momentin qe te kemi pergjigje do te informoheni ne kohe.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

28 Qershor 19 - 22:40
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu