Përgjigjur Hej2

Kam pakon hej2, Instagrami suppzoget te jet falas ppr pram me shfrytezon Mb e pakos hej2

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari z. Roni,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na shkruani numrin tuaj qe te kontrollohet ankesa.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

22 Qershor 19 - 13:50
0

Roni

049834373

22 Qershor 19 - 13:58
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari z. Roni,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme qe kemi kontrolluar detajisht ankesen tuaj dhe mund te konfirmojme qe qasje juaj ne aplikacionon a Instagram nuk eshte duke shpenzuar MB te pakos.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

22 Qershor 19 - 15:03
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu