Përgjigjur sinjali i dobet

Po del n televizor sinjali i dobet ose mungon qa me bo ?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Kreshnik,

Ju lutem na dergoni numrin e karteles smart si dhe nje numer kontaktues. Ne menyre qe ankesa juaj te kontrollohet detajisht.

Faleminderit,
IPKO

09 Qershor 19 - 23:20
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu