Përgjigjur Film Hits dhe Film Aksion

Pershendetje,
Nga data 15.06.2019 kanalet Film Hits dhe Film Aksion do te transmetohen nga DigitAlb vetem ne formatin HD, a do te transmetohen ne formatin HD keto dy kanale edhe per klientet e IPKOs apo do vazhdojne te transmetohen ne SD sikurse kanali T i cili eshte ne HD e ju e transmetoni vetem ne SD ne IPKO??

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Per cdo ndryshim eventual ju informojme permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

06 Qershor 19 - 13:43
-12

ARBEN

A ka pergjigje nga ana juaj se nga kanalet informuese e kuptojme me daten 15 po s'ka pergjigje nga ju asnjehere asgje nuk dini per te dhene pergjigje!

06 Qershor 19 - 15:35
+9

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Fillimisht kerkojme falje per cdo shqetesim te shkaktuar. Deri me tani nuk kemi ndonje konfirmim per nderrimin e formtatit ne kanalet qe transmetohen nga IPKO.
Per cdo ndryshim eventual ju informojme permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

09 Qershor 19 - 23:22
-10

ARBEN

Kanalet FILM HITS dhe FILM AKSION nga data 15qershor do te shfaqen vetem ne HD ne DigitAlb a do te transmetohet vetem ne HD keto dy kanale edhe ne IPKO apo jo?

10 Qershor 19 - 20:37
+7

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Fillimisht kerkojme falje per cdo shqetesim te shkaktuar. Deri me tani nuk kemi ndonje konfirmim per nderrimin e formtatit ne kanalet qe transmetohen nga IPKO.
Per cdo ndryshim eventual ju informojme permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

13 Qershor 19 - 17:19
+1

ARBEN

A keni ndonje konfirmim nga neser 15.06.2019 a do te transmetohen kanalet FILM HITS dhe FILM AKSION ne formatin HD edhe ne IPKO apo vetem ne DigitAlb?

14 Qershor 19 - 18:17
+2

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Deri me tani nuk kemi ndonje konfirmim per nderrimin e formtatit ne kanalet qe transmetohen nga IPKO.
Per cdo ndryshim eventual ju informojme permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

14 Qershor 19 - 18:57
0

ARBEN

Kanalet FILM HITS dhe FILM AKSION nga sot jane ne formatin HD ne DigitAlb kurse ju akoma po i transmetoni ne formatin SD, shikoni mire dhe binduni pastaj jepni pergjigje. Kanalet nuk po transmetohen nga ju ne formatin HD por ne SD.

15 Qershor 19 - 21:06
+1

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Deri me tani nuk kemi ndonje konfirmim per nderrimin e formtatit ne kanalet qe transmetohen nga IPKO.
Per cdo ndryshim eventual ju informojme permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

15 Qershor 19 - 21:07
-1

ARBEN

Konfirmojeni vet kur kanalet kane nderruar logon dhe transmetohen edhe ne satelit ne formatin HD kurse ju akoma po i transmetoni ne SD ju lutem ndermerrni dicka dhe transmetojini kanalet ne HD

15 Qershor 19 - 21:09
+1

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme qe kemi pranuar ankesen tuaj dhe te njejten e kemi drejtuar ne departamentin perkates per te arritur nje zgjidhje te problemit sa me pare.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

15 Qershor 19 - 22:13
0

ARBEN

Kanalet FILM HITS HD dhe FILM AKSION HD po transmetohen ne kanalin nr 74 dhe 75 ne IPKO e ju fare nuk jeni te informuar!!!

15 Qershor 19 - 22:42
+2

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Sic ju kemi informuar me heret kerkesa juaj eshte drejtu ne departamentin perkates dhe momentalisht jane ne trasnmetim keto kanale.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

16 Qershor 19 - 16:42
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu