Përgjigjur Si te gjej PUK pa kartelen e SIM kartes

Me ka humbur kartela ne te cilen shenohen PIN dhe PUK dhe tani SIM kartes i ka dal PUK

Online Support [5455]

IPKO Staf


I nderuar z.Maksuti,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem drejtoheni ne dyqanet tona kryesore qe t'ju ndihmojne.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

06 Qershor 19 - 13:48
-3

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu