Përgjigjur Përse nuk më shfaqet 4G dhe Personal Hotspot nuk aktivizohet

Për momentin 4G nuk shfaqet dhe nuk ekziston ne sistemin e telefonit tim si dhe personal hotspot nuk ben nuk aktivizohet.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. Hamdi,

Ju faleminderit qe keni kontaktuar Njesine e Kujdesit ndaj klienteve te IPKO-s.

IPKO po kalon ne fazen e fundit te implementimit te kodit te ri shteteror, duke filluar nga 1 Qershori. Pas implementimit, ne rast te ndonje veshtiresie ju lutemi ndiqni keto hapa:

Ne rast se jeni te lidhur ne rrjet dhe nuk ju funksionon interneti ne mobil, ju lutemi sigurohuni qe ta keni APN te konfiguruar IPKO.

Per me shume informata ju lutem klikoni ne vegëzen:
https://www.ipko.com/informata-per-kodin-e-ri-shteteror-383/
Ne ju falenderojme per durimin tuaj gjate implementimit te kodit te ri shteteror, ju lutem na shkruani perseri per cfardo qe mund te ju ndihmojme.

Me respekt,
IPKO

02 Qershor 19 - 22:50
-6

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu