Përgjigjur Rimbushja e telefonit nga jashte Kosoves

Pershendetje, Per momentin jam ne Kanade dhe deshiroj me mbush celularin. I plotesojh detajet, the shfaqet fleta Ridrejtimi tek MPI pastaj, shfaqet fleta me logon e bankes ketu ku e kam Kartelen e Kreditit (CIBC) dhe pastaj shfaqet dritarja Transaction Declined - VISA. Ju lutem, nese ka mundesi, e shikoni edhe fajllat e ngarkuar. Faleminderit!

Dokumente për shkarkim

0 Bytes
0 Bytes

Online Support [5455]

IPKO Staf


I nderuar z.Arian,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na shkruani numrin qe deshironi te mbushni qe te kontrollohet ankesa juaj.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

15 Maj 19 - 11:29
0

Arian Bej

Pershendetje,
049 456 846
Faleminderit

15 Maj 19 - 19:00
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arian,
Ju informojme qe ankesa juaj eshte drejtuar tek departamenti perkates dhe ne momentin qe kemi pergjigje ju njoftojme.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

16 Maj 19 - 17:28
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Arian,
Kjo pergjigjje qe ju keni pranuar eshte nga banka juaj dhe ne nuk kemi mundesi te kontrollojme ate, ju njoftojme qe nga ana jone nuk ka ndonje ndelese ose problem teknik.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

25 Maj 19 - 09:33
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu