Përgjigjur Nat Geo HD nr.116

Ne kanalin National geographic HD nuk shfaqen titrat ne SmartBox askung ne Kosove, por vetem ne versionin SD Nat Geo ne numrin 106.
Ju lutem rregullojeni problemin dhe mundesojini titrat ne gjuhen shqipe ne kanalin Nat Geo HD ne nr.116 ne Ipko ju lutem, jemi ne pritje...

Online Support [5455]

IPKO Staf


I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju informojme qe ankesa eshte drejtuar tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

11 Maj 19 - 13:36
-8

ARBEN

Edhe sa kohe ju duhet qe te rregulloni problemin qe te shfaqen titrat ne kanalin Nat Geo HD?

13 Maj 19 - 16:45
+6

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ankesa eshte drejtuar tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

13 Maj 19 - 17:37
-7

ARBEN

Ende nuk po shfaqen titrat ne kanalin NAT GEO HD ne smartBox, edhe sa kohe ju duhet?

14 Maj 19 - 15:39
+5

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ankesa eshte drejtuar tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

15 Maj 19 - 11:30
-3

ARBEN

Ende po presim te shfaqen titrat ne kanalinNAT GEO HD, edhe sa kohe ju duhet teknikes???

16 Maj 19 - 13:01
+3

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Kemi kontrolluar nuk ka ndonje problem, nese vazhdon problemi tek ju na shkruani numrin e smartkarteles dhe nje numer kontaktues.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

16 Maj 19 - 17:30
-2

ARBEN

NUK PO SHFAQEN TITRAT NE KANALIN NATIONAL GEOGRAPHIC HD edhe sa kohe ju duhet te rregulloni problemin te vendosni titrat ne kanalin NAT GEO HD???

23 Maj 19 - 17:33
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ashtu siq ju kemi njoftuar edhe me lart se e kemi kontrolluar nuk ka ndonje problem, nese vazhdon problemi tek ju na shkruani numrin e smartkarteles dhe nje numer kontaktues.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

24 Maj 19 - 08:00
-2

ARBEN

Ju lutem rregullojeni problemin, kanali NAT GEO HD nuk ka titra ne gjuhen shqipe, vendosini perseri, problemi eshte te ju!

31 Maj 19 - 16:46
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ashtu siq ju kemi njoftuar edhe me lart se e kemi kontrolluar nuk ka ndonje problem, nese vazhdon problemi tek ju na shkruani numrin e smartkarteles dhe nje numer kontaktues.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

31 Maj 19 - 18:16
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu