Përgjigjur Hayat nr.241

JU LUTEM transmetojeni ne vend te kanalit Hayat PLUS kanalin boshnjak HAYAT HD sepse jemi ne pritje...

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Kerkesa juaj eshte percjellur.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

10 Maj 19 - 14:36
-5

ARBEN

Ju lutem rikthejeni kanalin qe e keni transmetuar kohe me pare HAYAT HD ne Ipko ju lutem me shpejte ndermerrni dicka mos na leni ne pritje.

10 Maj 19 - 17:27
+5

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Kerkesa juaj eshte percjellur tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

11 Maj 19 - 13:36
-7

ARBEN

Jemi ende ne pritje qe te riktheni kanalin HAYAT HD ne Ipko ju lutem me shpejte!

13 Maj 19 - 16:45
+3

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Kerkesa juaj eshte percjellur tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

13 Maj 19 - 17:36
-7

ARBEN

Ende jemi ne pritje, edhe sa kohe ju duhet te riktheni kanalin HAYAT HD ne Ipko?

14 Maj 19 - 15:38
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ashtu siq ju kemi njoftuar se kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates dhe nese kanali rikthehet ne transmetim ju do te njoftoheni permes mjeteve tona te informimit.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

15 Maj 19 - 11:32
-2

ARBEN

Kur do ta riktheni ne transmetim kanalin HAYAT HD ne Ipko, akoma po presim, edhe sa kohe ju duhet???

16 Maj 19 - 13:00
+2

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ashtu siq ju kemi njoftuar se kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates dhe nese kanali rikthehet ne transmetim ju do te njoftoheni permes mjeteve tona te informimit.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

16 Maj 19 - 17:31
-3

ARBEN

Edhe sa kohe ju duhet qe te zevendesoni kanalin HAYAT PLUS me kanalin HAYAT HD te cilin e keni transmetuar ne ipko, ju lutem ndermerrni dicka ka shume kohe qe po presim!!!

23 Maj 19 - 17:32
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ashtu siq ju kemi njoftuar se kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates dhe nese kanali rikthehet ne transmetim ju do te njoftoheni permes mjeteve tona te informimit.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

24 Maj 19 - 08:00
-2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu