Përgjigjur Dasma Tv

i ka me shume se 6 muaj qe nuk punon dasma tv. ose rregullone ose hekne krejt

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. Hajdini,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme se ky problem eshte nga ana e Dasma Tv dhe sapo te rregullohet nga ana e tyre kanali to te transmetohet.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

11 Prill 19 - 08:39
-13

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu