Përgjigjur Probleme me internet

Pershendetje, ju kerkoj ndjese per pengese, por kam shqetesim rreth internetit i cili koheve te fundit(rreth nje jave) eshte shume shume i dobet, nuk e di arsyen por nese ka mundesi me rikonfiguru ose ta shikoni se ku qendron problemi.
Emri: Zgjim Kabashi

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. Kabashi,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme se ankesen tuaj e kemi derguar ne departamentin perkates dhe sapo te kemi pergjigje do ju njoftojme.
Cdo te mire
IPKO

02 Prill 19 - 10:17
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu