Përgjigjur TDC HD (Timeless Drama Channel)

Pershendetje,
Ne numrin 181 ne Ipko, kanali i ri i shumereklamuar nga ana juaj, TDC nuk po transmetohet ne formatin HD edhepse shkruan TDC HD nga ana juaj si emer, poashtu kanali ka shume probleme te te gjithe, sot gjate gjithe dites nuk ka transmetim, shfaqet vetem ekran i zi. Ju lutem rregullojeni problemin, transmetojeni kanalin ne formatin HD dhe pa probleme sa me shpejte te jete e mundur. Falemnderit, jemi ne pritje!

Online Support [5455]

IPKO Staf


I nderuar z.ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Kanali veqse eshte ne transmetim tashme, nese keni dicka problem na informoni.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

01 Prill 19 - 18:49
-3

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu