Përgjigjur Kontrollimi i gjendjes se pakos

Si ta kontrolloj gjendjen e pakos, sa minuta thirrje telefonike, sa SMS, dhe sa MB me kane mbetur ne pako?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Konjusha,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na shkruani numrin tuaj qe te kontrollohet per cilen pako eshte fjala pasi qe kodet jane te ndryshme.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

24 Mars 19 - 11:38
+2

Gezim Konjusha

Numri im i telefonit eshte 049636917 dhe e kam pa?on
Tip Aktiv

24 Mars 19 - 14:47
+2

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Konjusha,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Kodi per kontrollim te benefiteve te pakove TIP eshte *110#.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

24 Mars 19 - 15:22
+2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu