Përgjigjur Pako 15euro

Pershendetje, cilat kanale dhe cila eshte pako e cila ofrohet internet+tv me cmim 15euro ne muaj. Ju lutem a ka mundesi te di me shume per kete oferte dhe cilat kanale i perfshin. Flm

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme qe nuk kemi ndonje pako te kombinuar ne kete qmim, te gjitha pakot tona te kombinuara i gjeni ne vegezen e cekur me poshte;
https://www.ipko.com/privat/sherbimet-e-kombinuara/
Cdo te mire
IPKO

13 Mars 19 - 13:46
-3

ARBEN

Ekziston pako 15euro ne muaj internet dhe tv pse e mbani te mshefte kur vet ne pikat e shitjes eshte bere pagesa per kete pako?! Vetem na duhet lista e kanaleve ne kete pako.

15 Mars 19 - 21:10
+2

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar z.Arben,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme qe nuk kemi ndonje pako te kombinuar ne kete qmim, te gjitha pakot tona te kombinuara i gjeni ne vegezen e cekur me poshte;
https://www.ipko.com/privat/sherbimet-e-kombinuara/
Cdo te mire
IPKO

15 Mars 19 - 22:04
-3

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu