Përgjigjur VOD

Pershendetje e kom lidh smartbox me internet konfigurimet jon krejt n rregull prap spo ma qet vod

Online Support [5455]

IPKO Staf


I nderuar z.Qlirim,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na shkruani numrin e smartkarteles se resiverit qe fillon me 020* dhe nje numer kontaktues.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

09 Mars 19 - 14:51
0

QlirimH

Nr i smart carteles 020 1350 4085-3
Nr kontaktus 049358508

09 Mars 19 - 15:39
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Qlirim,
Ju informojme qe jane bere disa ndryshime, ju lutem te ristartoni paisjen dhe te provoni prape.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

09 Mars 19 - 15:49
0

QlirimH

E restartova paisjen prap njejt sosht tu bo ????

09 Mars 19 - 15:57
0

QlirimH

??

09 Mars 19 - 16:39
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Qlirim,
Ju njoftojme qe kemi pranuar ankesen tuaj dhe se te njejten e kemi drejtuar ne departamentin perkates per ta kontrolluar dhe eshte ne shqyrtim. Ne momentin qe te kemi pergjigje do te informoheni ne kohe.Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

09 Mars 19 - 17:57
-2

QlirimH

Pershendetje po kom problem me vod 1 dit po bon
2 jav spo bon ????

20 Prill 19 - 13:41
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Qlirim,
Ju informojme qe jane bere disa ndryshime, ju lutem te ristartoni paisjen dhe te provoni prape.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

20 Prill 19 - 15:32
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu