Përgjigjur Alsat M - Klan Macedonia

Pershendetje,
DigitAlb pas largimit te kanalit Alsat-M nga platforma e tyre ka zevendesuar kete kanal me kanalin KLAN MACEDONIA. A do te transmetohet Klan Macedonia edhe ne IPKO?

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme se qe nga sot kanali Alsat-M nuk do te jete pjese e platformes tone televizive, pasi qe largimi eshte bere me kerkese te vet menaxhmetit te ketij televizioni qe mos te jete aktiv tek sherbimet tona. Mirepo, ju informojme qe vazhdimisht jemi duke punuar per ta perditesuar listen tone te kanaleve televizive dhe se shume shpejt do te keni ne transmetim kanale te reja te kesaj natyre.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

08 Mars 19 - 23:17
+19

ARBEN

A do te trabsmetohet edhe ne ipko KLAN MACEDONIA apo jo?

09 Mars 19 - 08:47
+28

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar,
Per cdo risi ne platformen tone ju mbajme te informuar permes kanaleve informuese.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

09 Mars 19 - 09:30
+28

ARBEN

Ju lutem a ka mundesi qe pas largimit te kanalit ALSAT M ne vend te tij te transmetoni kanalin KLAN MACEDONIA i cili transmetohet edhe ne DigitAlb satelit?

18 Prill 19 - 13:24
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar,
Kerkesa juaj eshte percjellur tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

18 Prill 19 - 14:03
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu