Përgjigjur Alsat M

Pershendetje,Alsat M ka qene ne nr.181 por tash eshte fshire totalisht nga lista e programeve qfare te bej?

Arxhent

P.S Ne nr.181 eshte kanali me emrin TEST por qe nuk shfaq asgje perpos reklamave

08 Mars 19 - 17:45
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme se qe nga sot kanali Alsat-M nuk do te jete pjese e platformes tone televizive, pasi qe largimi eshte bere me kerkese te vet menaxhmetit te ketij televizioni qe mos te jete aktiv tek sherbimet tona. Mirepo, ju informojme qe vazhdimisht jemi duke punuar per ta perditesuar listen tone te kanaleve televizive dhe se shume shpejt do te keni ne transmetim kanale te reja te kesaj natyre.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

08 Mars 19 - 17:59
+3

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu