Përgjigjur No Service nuk ka vale

Pershendetje,
Kam nje problem me karten kur po e vendosi ne telefon po e ban searching edhe po ma qet no service jam ne Shqiperi dhe po ma qet no service
043514454

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Flamur,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Me keqardhje ju njoftojme qe numerit te i ka skaduar afati i perdorimit dhe eshte terminar, ju lutem drejtohuni ne njerin nga dyqanet tona kryesore qe te beni kerkesen per te riblere numerin tuaj.
Faleminderit per mirkuptime
IPKO

09 Shkurt 19 - 20:45
+1

Flamur

E pse i ka skaduar afati

09 Shkurt 19 - 23:28
+1

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Flamur,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Afati i fundit per te rimbushur llogarine e numerit tuaj ka qene 06 muaji shkurt viti 2019, pasi qe numeri juaj nuk eshte rimbushur (me mbushje te rregullt jo transfer te kredise nga numer tjeter), i njejti eshte terminuar dhe nuk mund te riaktivizohet me.
Faleminderit per mirkuptime
IPKO

09 Shkurt 19 - 23:59
+1

Flamur

A mundem me rikthy sa duhet sa kam kohe ose mundem me ane te internetit pra te paguaj me kartele bankare

10 Shkurt 19 - 08:00
+1

Flamur

Sa e jam ne shqiperi dhe nuk ka mundesi se si ta riaktivizoje

10 Shkurt 19 - 08:00
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. Flamur,
Ju informojme qe personi ne te cilin eshte i regjistruar numri duhet te drejtohet ne dyqanet tona per te bere kerkese per riblerje te numrit.
Faleminderit per mirkuptim,
IPKO

10 Shkurt 19 - 08:47
+1

Flamur

A nuk mundet me aktivizu vetem duke bere rimbushje llogarie ne menyre elektronime nepermjet internetit pra bankes

10 Shkurt 19 - 16:22
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Flamur,
Sic ju kemi informuar me here numeri eshte i terminar dhe me rimbushje nuk mund te riaktivizohet, duhet patjeter te beni kerkesen per riblerjen e numerit.
Faleminderit per mirkuptim,
IPKO

10 Shkurt 19 - 16:31
+1

Flamur

Por personi qe e ka blere eshte jasht shtetit dhe a ka mundesi ne familjaret me aktivizu numrin

10 Shkurt 19 - 16:33
+1

Flamur

???

10 Shkurt 19 - 18:56
+1

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Flamur,
Vetem ne qofte se posedon autorim te noterizuar, atehere mund te ribler numerin personi i autorizuar.
Faleminderit per mirkuptim,
IPKO

10 Shkurt 19 - 19:59
-1

Flamur

E pse tek dyqani i kane thene edhe me noterizim te autorizimit nga noteri nuk mundesh me rible numrin ???

11 Shkurt 19 - 23:18
0

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar z. Flamur,
Nese keni noterizim te autorizimit nga notri mundesh me rible numrin.
Faleminderit per mirkuptim,
IPKO

11 Shkurt 19 - 23:55
-1

Flamur

Tash faji tek kush eshte

11 Shkurt 19 - 23:57
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

Shlyje
I nderuar z. Flamur,
Sipas ligjeve ne fuqi qe vlejne per te gjithe konsumatoret, nuk ka te drejte askush tjeter te ri-bleje numrit per periudhe te caktuar pa qene pronari i numrit. Pra, nese ju keni te drejte ligjore mund te vazhdoni me proceduren, perndryshe nuk kemi mundesi te ju ndihmojme.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

12 Shkurt 19 - 12:00
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu