Përgjigjur Kam nje problem me numrin Tim

Num munden te bej thirrje thot Emergency call only

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z.Drenica,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per klinete.
Ju lutem na dergoni nje numer kontaktues te telefonit qe te ju kontaktojme dhe ta shqyrtojme detajisht ankesen tuaj.
Cdo te mire
IPKO

02 Shkurt 19 - 15:37
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu