Përgjigjur KERKESE!!

Mundesisht, ska pollavra jo kontrate jo qkontrate, jo kerkesen e kemi dergu jo se kemi dergu edhe sa duhet me prite... per kanale... cka u be?! Shtojeni keto kanale ose e prishim kontraten!! Ne muajin dhjetor that qe do shtoni kanale te reja, por ato kanale sjan askund hiq!
Shtojeni keto kanale.... me posht keni listen...
• Klan Plus
• Disney Channel
• Fox Turkey
• Star Turkey
• Kanal D
•TRT 1
•Kanal 7
• SHOW TV
• Power Turk
• Number One Turk
• Dream Turk Tv
• FOX Movies
• Tema Tv Albania
• City Tv
• Channel One Albania
• Amol Tv
• Music Box
• Turbo Channel
• MTV Kosova
• 21 Plus HD
• 21 Mix HD
• 21 Popullore HD
• 21 Junior HD
• Arta News HD
• T HD
Si klient i juajai, jua bej kete kerese, me shprese qe do merret parasysh, ose perndryshe shkeputi kontraten dhe nuk ma ndien per parambarues apo ndonje gje te tille, nuk ka kerkesa i ka kaluar departamenti jo licence jo qlicence! Jepni pergjige defenitare, deri ne javen tjeter keni koh por shtimin e ndonjerit nga keto kanale, sepse e di qe te gjitha nuk mundeni por bilem filloni 2-4 kanale ne javte, ose dite!
Mundesisht!! IPKO, JU LUTEMII!!

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar z.Arber,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
IPKO ne vazhdimsi e perditson listen e kanaleve me kanale te reja, edhe per keto kanale eshte informu departamenti perkates dhe nese arrihet marrveshje per ta transmetuar do te te transmetohet.
Cdo te mire
IPKO

30 Janar 19 - 22:37
-33

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu