Përgjigjur Prsh desha të ju pyes se si mundë të ja ndrroj passwordin Wifis

Passwordin e Wifis

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Sulltan,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na shkruani shifren Cm MAC te modemit dhe nje numer kontaktues qe te kontrollohet kerkesa juaj.
Faleminderit per mirkuptime
IPKO

06 Janar 19 - 17:38
0

Sulltan

MAC: 10FEEDBDECEA
Nr kontaktues: 049160546
Paswordi është nesi1990 por dua që të ja ndrroj ?

06 Janar 19 - 17:48
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z.Sulltan,
Shume shpejt do te ju kontaktojme.
Faleminderit per mirkuptime
IPKO

06 Janar 19 - 21:01
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu