Përgjigjur Problemi i karteles, kontrolloni kartelen

Pershendetje, po shfaqet ky problem ne TV, po thot qe ka probleme me kartele. Cka mundemi me vepru ne kete rast?

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar z.Kabashi,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
A ka mundesi te na shkruani emrin e kontrates dhe nje numer te telefonit per kontakte.
Faleminderit paraprkisht
IPKO

04 Janar 19 - 23:34
-1

Zgjim Kabashi

Numri kontaktues: 045833334
Emri i abonuesit: Zgjim Kabashi

04 Janar 19 - 23:36
0

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar,
Rastin e raportuam te teknika, do te kontaktoheni nga teknika per problemin ne fjale.
Cdo te mire
IPKO

04 Janar 19 - 23:46
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu