Përgjigjur Tvin

Perse Premier Ligen angleze po e bllokoni ne Tvim. Sa here qe ka loje live nga liga angleze, ne tvim nuk i shfaqni

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. Kralan,
Ju faleminderit qe na keni shkruar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na dergoni emrin e kontrates qe ne te kemi mundesi ta kontrollojme se cfare abonimi keni pasi qe ne TV im kotratat qe kane abonim premium mund ti shiqojn ligat te cilat e kemi te drejten e transmetimit.
Cdo te mire
IPKO

26 Dhjetor 18 - 20:30
0

A. Kralani

Te të gjithë abonentët të cilët kemi pako premium ka qenë prezent ky problem ne mesjavë. Thuajse të gjitha ndeshjet nga liga angleze kanë qenë të bllokuara

28 Dhjetor 18 - 19:12
0

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar,
Nese ju shfaqet prap problemi ju lutem na shkruani emrin e kontrates dhe nje numer te tel per kontakte, per problemin qe e kni ceke qe ka ndodhe me mesjave jane informu personat pergjigjjes.
Cdo te mire
IPKO

28 Dhjetor 18 - 21:05
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu