Përgjigjur SUPERSONIC

Pse ende nuk jan shtuar kanalet SuperSonicTV, dhe SuperSonicFolk, ata kan koh qe kan thane qe ne kemi leshuar sinjalin ndersa ju si keni futur ende ne Liste

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar z.Arber,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuat te kujdesi per kliente.
Kerkesen tuaj e derguam ne depratementin perkates, posa te na kthejn pergjigjje do te ju informojme.
Cdo te mire
IPKO

08 Tetor 18 - 20:06
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu