Përgjigjur CITY TV

Ado shtohet CITY TV, ne Ipko? Pasi qe City TV ka thane qe do te shtohet gjat muajit Tetor tek Ju?

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar Z.Arber,
Sic edhe ju kemi informuar me heret ankesa juaj eshte veqse tek departamenti perkates dhe ne momentin qe kemi pergjigje ju mbajme te informuar.
Faleminderit per mirkuptim,
Cdo te mire
IPKO

03 Tetor 18 - 17:32
-1

Arber

Po duhet te na njoftoni e jo kur te shtohet te njoftoni na njoftoni!!

03 Tetor 18 - 17:33
+1

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar Z.Arber,
Me keqardhje ju njofotjme qe per momentin nuk kemi informacion te sakte andaj ju konfirmojme edhe nje here qe posa te kemi informacionin e sakte do te ju njoftojme.
Faleminderit per mirkuptim,
Cdo te mire
IPKO

03 Tetor 18 - 17:53
-1

Arber

Ka info??

08 Tetor 18 - 18:49
+1

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar Z.Arber,
Me keqardhje ju njofotjme qe per momentin nuk kemi informacion te sakte andaj ju konfirmojme edhe nje here qe posa te kemi informacionin e sakte do te ju njoftojme.
Faleminderit per mirkuptim,
Cdo te mire
IPKO

08 Tetor 18 - 19:46
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu