Përgjigjur ARTA NEWS HD

Pse nuk e transmtoni kanalin informativ pjese Kohavisionit qe transmeton 24h lajmet ne te gjitha platformat e tjera transmeton ne formatin HD vetem tek Ipko ju mundesisht shtojeni ne HD!!

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. Arber,
Ju faleminderti qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme se per cdo shtim te kanaleve na nevojitet e drejta per transmetim dhe sapo te arrihet marrveshja kanali transmetohet .
Faleminderit
IPKO

01 Tetor 18 - 21:45
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu