Përgjigjur Gjendja the regjistri per MB ne pakon "me e mira"

...jam i abonuar ne pakon "ma e mira ne bot", ju lutem si eshte kodi i kontrollimit te gjendjes per MB, dhe si ta deaktivizoj?

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari z. Kotori,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem na dergoni numerin e telefonit tuaj qe te kemi mundesi te ju informojme sakte.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

10 Gusht 18 - 14:52
-1

Luan Kotori

...cka e ke pas veshtire me gjet!
049664846

10 Gusht 18 - 21:47
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Kotori,
Ju njoftojme se per tu informuar me gjendjen e MB-ve ju lutem ta telefononi kodin *123#
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

10 Gusht 18 - 23:11
-1

Luan Kotori

...gjithashtu ju falemnderit per infon reth deaktivizimit ????

11 Gusht 18 - 14:05
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari z. Kotori,
Pakon mujore nuk mund ta deaktivizoni, vetem pakot shtese qe i aktivizoni permes kodit *900# ato mund ti nderpreni permes kodit *900*9#.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Gusht 18 - 14:19
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu