Përgjigjur Probleme me internet

Pershendetje ndoshta eshte hera 4 qe mrena mujit skemi internet mire. Srz eshte per turp ky internet. Ne fund te muajit kryhet kontrata dhe une pas 12 viteve do ta largoj Ipkon. E di qe ju skeni faj kurgjo po as web/app me te lehte nuk i hap. Krenarzherka sheshi butrinti kalofshit mire

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Kremtim,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme se rastin e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates dhe pas verifikimit te problemit do te intervenoje teknika perkatese.
Faleminderit per mirkuptime
Cdo te mire
IPKO

09 Gusht 18 - 18:26
-7

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu