Përgjigjur Packet Loss

Pershendetje,
perseri zgjohem ne mengjes dhe shoh 15% packet loss. Sipas nje trace qe i bera, problemi eshte me ISP (ipko) ku shihet 22% packet loss kur paketat dergohen ne ip'n e juaj.
Doni me na myt.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju lutem na dergoni emrin e kontrates dhe nje numer per kontakte qe ne te kemi mundesi ta dergojme rastin e juaj ne departamentin e teknikes per verifikim me te hollsishem .
Faleminderit per mirkuptime
Cdo te mire
IPKO

09 Gusht 18 - 18:31
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu