Përgjigjur FOX MOVIES

Pershendetje,
Ju lutem transmetojeni edhe ne IPKO kanalin FOX MOVIES, kanali ky i cili transmetohet edhe ne DigitAlb satelit. Ju lutem transmetojeni kanalin FOX MOVIES ne Ipko sa me shpejt qe te keni mundesi.

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njofotjme qe kerkesen tuaj e kemi drejtuar ne departamentin perkates dhe ne qofte se eshte e mundur do te procesohet.
Faleminderit per mirkuptime
Cdo te mire
IPKO

09 Gusht 18 - 13:36
+2

ARBEN

Ju lutem transmetojeni edhe ne IPKO kanalin FOX MOVIES, kanali ky i cili transmetohet edhe ne DigitAlb satelit. Ju lutem transmetojeni kanalin FOX MOVIES ne Ipko sa me shpejt qe te keni mundesi JEMI AKOMA NE PRITJE

23 Maj 19 - 17:34
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njofotjme qe kerkesen tuaj e kemi drejtuar ne departamentin perkates po ashtu ju njoftojme se per cdo shtim te kanalit na nevoitet e drejta per transmetim dhe sapo te arrijm marreveshje kanali do te transmetohet.
Faleminderit per mirkuptime
Cdo te mire
IPKO

24 Maj 19 - 08:00
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu