Përgjigjur Kanalet e reja te RTSH

A ka mundesi qe ne IPKO ti transmetoni edhe kanalet e reja te RTSH:
Rtsh plus, RTSH3, RTSH Muzike, RTSH Shqip...?

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njofotjme qe kerkesen tuaj e kemi drejtuar ne departamentin perkates dhe ne qofte se eshte e mundur do te procesohet.
Faleminderit per mirkuptime
Cdo te mire
IPKO

09 Gusht 18 - 13:36
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu