Si mund te marr IP Publike?

Hapat te cilat duhet plotesuar per Ip Publike jane:

1.Duhet te keni kontraten e biznesit tuaj,
2.Duhet te keni pako te Internetit Business jo Residential (i thjeshte),
3.Çmimet e pakove te Internetit Business varen nga shpejtesia e rrjetit te cilin e kerkoni.
Per me shume detaje ndjek linkun ne vazhdim...

IP Publike nuk mundesohet per klient te thjeshte per arsye te keqperdorimeve te mundshme!

Te gjithe klientet te cilet marrin pako te Internetit Business perfitojne Ip Publike Falas si dhe Routerin nga Ipko.

Per me shume vizito piken me te afert te dyqanit tone Ipko.


Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu